dissabte, 21 de març del 2009

Capítol 14; Surfers Paradise

Evidentment la meva casa australiana és mereixia un capítol, ja que no he estat tant temps, ni estaré tant de temps en un lloc com aquí a Gold Coast i més concretament Surfers Paradise, i una bona manera de mostrar-vos aquesta ciutat és des de l’aire, però no us penseu que he llogat un helicòpter ni he saltat amb paracaigudes, senzillament he pujat a l’edifici exclusivament residencial més alt del món, que per casualitat el tenim per aquí, el nom de pila es curt, Q1, és aquest.
De pas us presento a la familia en moviment, Jose, Clara, Flor i David encara que falta gent.


La veritat és que les fotografies i els vídeos ho expliquen molt millor del que pugui fer jo, així que ja callo.
Volta de 360 graus al Q1


Això de Surfers Paradise, segurament per a molts és la ciutat més lletja de tota Austràlia, i direu, “Que coi fas a la ciutat més lletja?” i jo us respondre; “Mira, és a on em van enviar” jaja
Amb el pas dels mesos i setmanes l’hi agafes carinyo i positiu com sóc jo, la veritat és que de pegues n’hi trobo poques.
És com una espècie de Benidorm o un Lloret de Mar multiplicat per 10, és el destí preferit pels Australians que és volen emborratxar, és el centre del turisme anomenat de baixa qualitat i diria que per aquí som més estrangers que no pas autòctons.
Em va fer gràcia el que deia la meva guia, deia literalment que si Surfers Paradise fos una persona aquesta seria Paris Hilton, altres la defineixen com Las Vegas australianes ple de llums de neó, limusines, casinos...

A mi m’agrada que tingui platja i la veritat és que des de que estic aquí (5 mesos) he viscut com en una espècie d’estiu permanent, temperatures suaus entre 25 i 30 graus i això si, tot sovint i plou bastant.

Aquí us deixo un vídeo perquè veieu el lloc on he fet la gran majoria de barbacoes aquests mesos, i aprofito per explicar aquest concepte que m’ha sorprès molt gratament, et trobes amb tota la tropa que tu vols, és com una substitució de tots els soparets que fem nosaltres en restaurants doncs ells ho fan així, un compra per tots després li dones 4 o 5 dòlars (2-3 euros!) i sopes i veus en bona companyia. Simplement genial!